AMASYA GENÇLİK MERKEZİ KARİYER GÜNLERİNİN BU HAFTAKİ MİSAFİRİ AMASYA BELEDİYE BAŞKANI CAFER ÖZDEMİR’Dİ.

        Amasya Gençlik Merkezinde Düzenlenen Farklı Mesleklerden, Sanatçılardan, Sporculardan Ve İlin Yöneticilerinden Her Hafta Bir Kişinin Gençlerle Buluşturulduğu Kariyer Günlerinin Bu Haftaki Konuğu Amasya Belediye Başkanı Sayın Cafer ÖZDEMİR Oldu.

      13.03.2018 Salı Günü Saat 17:30 Da Amasya Gençlik Merkezi Has Odasında Yapılan Programa Gençlerin İlgi Ve Katılımı Yoğundu. Öncelikle Programa Belediye Başkanlığının Yanında Bir Baba Olarakta Gençlerin Karşısında Olduğunu Söyleyen ÖZDEMİR Gençlere, Çocukluk Yıllarından Bu Zamana Kadarki Yaşantısında Nelerle Karşılaştığını, Eğitim Ve İş Hayatını, Siyasete Nasıl Girdiğini, Belediye Başkanı Olarakta Amasya’ya Yaptıkları Hizmetleri Anlattı. Öncelikle Bu Zamana Kadar İlimizde Belediye Başkanlığı Yapan Tüm Başkanlara Teşekkür Ettiğini Söyleyen ÖZDEMİR,Kendisine De Böyle Kutsal Bir Görevin Nasip Olduğunu, Amasya’mıza En Güzelini Yapabilmek İçin Ekibiyle Gece Gündüz Demeden Çalıştıklarını Gençlere Anlattı.

      Gençlerle Soru Cevap Şeklinde Çok Samimi Bir Ortamda Gerçekleşen Sohbetin Ardından Amasya Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürümüz Abdullah KODEK Ve Amasya Gençlik Merkezi Müdürü Şahin GÜMÜŞ Tarafından Gençlik Merkezinde Gençlerin İş Atölyesinde Yaptıkları Tablo Sayın Cafer ÖZDEMİR’e Sunularak Proğram Sonlandırıldı.