KAMU KURUMLARI VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ARASI

                 VOLEYBOL TURNUVASI TALİMATI

1-      İlimizde bulunan tüm kamu kurumları, Müesseseler, Özel İşletmeler ve Esnaflarda kendi isimleri altında turnuvaya katılabileceklerdir. Ancak; Takım kadrolarında olacak kişiler resmi kurumda çalıştıklarını veya sosyal güvenceli olarak çalışıyor olduklarını belgelemeleri gerekir. Bir kurum birden fazla takım çıkarılabilir.(Örnek:  Polis Karakolu-İl Emniyet Müdürlüğü) – (İl Milli Eğitim Müdürlüğü-Fatih İlköğretim Okulu vb.).Personel eksikliği olan iki kurum birleşerek tek isim adı altında turnuvaya katılabilirler. Müsabakalara Bay-Bayan Sporcular karışık olarak katılabilir.01.01.2018 tarihinden itibaren çalışıyor olması.

2-      Her takım listesi için ilgili kurum amirinin imzası gerekmektedir. Resmi kurumda çalıştığını belgelemeyen sporcular turnuvaya katılamazlar. Müsabakalarda dışarıdan oyuncu oynattığı tespit edilen kurum turnuvadan ihraç edilir.

3-      Takımlar en az 6 kişiden oluşacaktır, her maç için forma numarası yazılı isim listesi verilecektir. Formasız müsabakalara katılım olmayacaktır.

4-      Müsabakalar da takım sporcuları Sporcu Kartı ile turnuvaya katılabileceklerdir. Sporcu kartı için gerekli belgeler aşağıda belirtilmiştir. Sporcu Kartı çıkartmayan sporcular turnuvaya katılamayacaktır.

5-      Maçlar 5 set ve kazanılmış 3 set üzerinden oynanacaktır.

6-      Takımların başında bir sorumlu bulunacak sahaya başka kimse alınmayacaktır. Her maç listesinin altında sorumlu kişinin imzası bulunacaktır.

7-      Turnuvada 1 sporcu 1 takım adına müsabakalarda yer alabilir.

8-      Müsabakalarda Türkiye Voleybol Federasyonu müsabaka yönetmeliği geçerlidir.

9-      Talimatta bulunmayan ve daha sonra doğabilecek bütün konularda karar alma yetkisi kurumlardan seçilecek kişilerden oluşacak olan tertip komitesindedir.

10-  25 Yaşından gün almış oyuncular oynayabilir.(1993 doğumlular ve altı)

 

11-Profosyönel ve amatör lisanslı olanlar ve vizeli (2017-2018 sezonu) sporcular oynayamaz.                     

12-Müsabakalara Katılacak Müesseseler için 04,04,2018 Çarşamba günü saat 16.00 da teknik toplantı ve fikstür çekimi yapılacak olup 04 Nisan 2018 çarşamba günü fikstür doğrultusunda müsabakalar başlayacaktır. Müesseseler Lisans evraklarını 06,04, 2018 cuma günü mesai bitimine kadar Sicil Lisans Birimine teslim etmelidirler.

    TEKNİK TOPLANTIYA GETİRİLMESİ GEREKEN BELGELER:

-         Kurum Amiri imzalı katılım yazısı, personel listesi.

-         Sporcu Kartı için gerekli belgeler.

    SPORCU KARTI İÇİN GEREKLİ BELGELER:

-         2 adet fotoğraf

-         Nüfus Cüzdan Fotokopisi

-         Sporcu Kartı Formu (amasya.gsb.gov.tr)

-         Sağlık Raporu

MÜSABAKA PUANLAMALARI

   3 – 0 ve 3 – 1 galibiyetle sonuçlanan müsabakalarda galip gelen takıma (3) puan,        

   1 – 3 ve 0 – 3 sonuçlanan müsabakalarda mağlup olan takıma (0) puan verilir

   3 – 2 galibiyetle sonuçlanan müsabakalarda galip gelen takıma (2) puan,
 2 – 3
sonuçlanan müsabakalarda mağlup olan takıma (1) puan,
   Hükmen mağlubiyetlerde toplam puandan (1) puan düşürülür. Hükmen galibiyet alan takımın toplam             puanına (3) puan eklenir.