BAYBURT’ta düzenlenen Alt Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Suluova Çeltek Serhat Spor Kulübü sporcusu Ahmet Şeker 65 kilogram’da Amasya’ya gümüş madalya kazandırdı.

Türkiye Boks Federasyonu önderliğinde Alt Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 30 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Bayburt ilinde yapıldı. 11-12 yaş gurubunda sporcular 31-32-34-35-37-38-40-41-43-44-46-48-50-52-54-56-59-62 ve 65 kilogramda mücadele etti. Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerini yenerek finale yükselen ve finalde karşılaştığı rakibine sayı ile kaybeden Suluova Çeltek Serhat Spor Kulübü sporcusu Ahmet Şeker 65 Kilogram ’da Türkiye ikincisi olarak Amasya’ya gümüş madalya kazandırdı.

İlimizin boks branşında derece yaparak Türkiye ikincisi olan sporcumuz Ahmet Şeker’i tebrik ettiği belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek, konuşmasında şunları söyledi;

“Bütün branşlara olduğu gibi boksa da her türlü desteği verme İl Müdürlüğümüz olarak devam ediyoruz. 30 Temmuz- 5 Ağustos tarihlerinde Bayburt ilinde düzenlenen Alt Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 65 kilogram ’da Türkiye ikincisi olan Suluova Çeltek Serhat Spor Kulübü sporcumuz Ahmet Şeker’i tebrik ediyor, bundan sonra ki spor hayatında başarılar diliyorum. Amacımız çocuklarımızın altyapılarını sağlam temeller üzerine kurarak, gelecekte Milli sporcular yetiştirerek, Avrupa, Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonları çıkararak, İlimizi en iyi şekilde Dünya çapında temsil etmelerini sağlayabilmek, bunun içinde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.