GENÇLİK ve Spor Bakanlığı tarafından 13-17 Ekim tarihlerinde Antalya’nın Kemer İlçesi’nde Spor kondisyoneri gelişim semineri düzenlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğüne bağlı Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığı tarafından 13-17 Ekim tarihlerinde Antalya’nın Kemer İlçesi’nde Spor kondisyoneri gelişim semineri düzenlenecek. Spor Bakanlığı tarafından açılan Spor kondisyoneri gelişim kursuna katılıp belge alan Spor kondisyonerleri bu seminere kendi imkanları ile katılabilecekler.

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamada, Seminere katılmak isteyen kondisyonerlerin başvurularını 5 Ekim 2018 tarihi saat 16.00’a kadar https://www.turkiye.gov.tr/ adresi üzerinden yapabilecek. Başvuru esnasında mail adresinize gönderilecek olan referans numarası ile Halk Bankasına 120 lira yatırılacak. Teşkilatımızda görev yapan kadrolu-sözleşmeli personelimizde, spor kondisyoneri gelişim seminerine katılabilmesi için https://www.turkiye.gov.tr/ adresi üzerinden başvuru yapabilecek olup kurum kimlik kartını asiye.ozyavuz@sgm.gov.tr mail adresine göndermeleri gerekiyor. Seminere katılım talebinin fazla olması durumunda seminere katılacakların belirlenmesinde öncelik gerekli belgeleri ilk olarak gönderen kondisyonerlere verilecek. Başvurusu kabul edilmeyen kondisyonerlerin yatırmış oldukları seminer ücreti iade edilecek. 5 Ekim 2018 tarihinde seminere başvuruları kabul edildiği halde seminere katılmayan kondisyonerlerin seminer ücretleri ise iade edilmeyecektir.