Amasya Kapalı Spor Salonunda 7 gün süren kampa 25 kişiyle başlayan milli takım, ikinci kampı olan Alanya kampına 21 kişiyle devam edecek. Hokey Milli Takımları Baş antrenörü Rajab Nourani, Amasya’da ki kampta 4 kişiyi eleyerek, kamp dışı bıraktı.   
      Milli  takım Alanya’da, Avrupa Hokey Federasyonu tarafından düzenlenen 11-13 Ocak’ta Avusturya Viyana’da yapılacak olan Erkekler Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonasının çalışmalarına Amasya’dan sonra Alanya’da devam edecek. 
       
        Milli takımı değerlendiren Hokey Milli Takımlar Baş antrenörü Rajab Nourani: “Türk Milli takım 2 yıl önce Avrupa Şampiyonu oldu. 21 yaşta da çok iyi oyuncuları var ama ufak tefek hatalar var, yanlışlar var. Şimdi bizim süremiz az olduğu için bunları düzeltmeye çalışıyoruz. Kalite tarafından baktığımızda çok iyiler, bundan da daha iyi olacaklar antrenman yaptıkça. Umarım Türk Milli Takımı da Avrupa’da en iyi yerlerde olur. U21 takımında da kaliteli oyuncular var ama çok çalışmamız lazım. Umuyorum ki gelecekte bunlar çok iyi yerlere gelecekler. İnşallah bunlar Avrupa Şampiyonu olacaklar. Bir bunları biz dünya kupasında göreceğiz. Çünkü çok potansiyel var bu çocuklarda” diye konuştu. 
Amasya Kampındaki son antrenman yaklaşık 3 saat sürdü.