Bu hafta oynanan karşılaşmada sakatlıkları bulunan Muzaffer Erkiş, Cüneyt Abdi, Adinoy Sani ve geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Burak Akdiş forma giymedi.

Takımımız karşılaşmaya oldukça etkili başlarken 22.dakika da Semir Çakır’ın şık golüyle öne geçti. Ceza sahasına gönderilen topu çok şık bir vole vuruşuyla ağlara gönderen Semih Yeni Amasyaspor’umuzu Kaptan D.Ç.S Yenicespor önünde öne geçirdi. 1-0

25.dakika da Erdal Pekdemir kullandığı köşe vuruşunda topu doğrudan kaleye göndererek farkı 2’ye çıkarttı. 2-0

İlk yarısı Yeni Amasyaspor’umuzun 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında da Yeni Amasyaspor’umuzun golleri vardı.

54.dakika da sağ kanatta topla buluşan Rahman rakibinden sıyrılarak ceza sahasına ortasını yaptı Kaptan D.Ç.S Yeniscespor’dan Orhan Erden araya girerek topu uzaklaştırmak isterken kendi ağlarına gönderdi. 3-0

58.dakika da savunmadan atılan uzan topa Rahman’la kaleci yükseldi, ceza sahası dışındaki pozisyonda kaleci topu kafayla uzaklaştırmak isterken top Süleymen’ın önünde kaldı Süleyman düzgün bir vuruşla skoru belirledi.

4-0’dan sonra etkisini sürdüren takımımız Rahman, Mustafa Sallanbaş ve Erdal’la bir çok önemli pozisyon bulsa da bunlardan yararlanamadı.

Yeni Amasyaspor’umuz bu skorla zirve takibini sürdürürken ilk yarının son maçını galibiyetle tamamlamış oldu.