KURUMLAR ARASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖZEL FUTBOL TURNUVASI

1. Takımlar Kurum çalışanları haricinde oyuncu oynatamazlar. Kurum çalışanları memur, işçi, Sözleşmeli Memur ve Sözleşmeli Personel olarak tarif edilir. Oluşturulan takım listelerinde devamlılık ve süreklilik arz eden hizmet satın almalarda çalıştığı belirlenen şirket (taşeron firma) sigortalı çalışanlar 01.01.2017 tarihinden önce işe başlamış olmalıdırlar. Kurumlarca hazırlanan resimli takım listeleri ilgili makamlardan onaylatılarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyon komitesine teslim edilir. İlgili amirlerin ( En az Müdür seviyesinde ) onayı olmadan hazırlanan takım listeleri geçersizdir.

2.  Turnuvaya katılmak isteyen kurumlar futbol branşında listede yer alan tüm sporcuların; birer adet kurum kimlik kartı, nüfus cüzdanı fotokopilerini ve sağlık raporlarını işçi ve sözleşmeli personellerin kurumda çalıştıklarını belgeleyen kuruma giriş yazılarını, esnaflar; Esnaf Odalarına ve Vergi Dairesine kayıtlı belgelerini en geç 18 Nisan 2017 tarihinde saat 17.00’a kadar organizasyon komitesine ulaştırmak zorundadırlar.

3. Organizasyon komitesi tüm sporcular için fotoğraflı turnuva lisansı düzenleyecek ve bu lisanslar müsabaka alanında görevli organizasyon komitesi yetkililerince muhafaza edilecektir. 33 Yaş (1984 doğumlu) hesaplamalar yıl bazlı olarak alınacaktır.

4. Her müsabaka öncesinde, turnuva lisansları takım kadro ve müsabaka isim listesi ile birlikte müsabakaya gelen sporcuların aracılığıyla sporcu kimlik kontrolü yapılacaktır.

5. Müsabaka saatinde Kamu Kuruluşları lisansı ve nüfus cüzdanı yanında olmayan veya lisansındaki resimle benzerlik göstermeyen sporcu takım listesine yazılmayacak ve müsabakada oynayamayacaktır.

6. Kurum Amirlerinin turnuvaya katılma haklarının olmaları yanında, aynı bakanlığa bağlı 2 veya daha fazla müdürlük birleşerek aynı müdürlük ismi altında turnuvaya müşterek iştirak edebilirler. Ayrıca bu isim altında başka bir takımın katılmasına müsaade edilmez.

7. Müsabakaya katılan ünite, birim ve müesseseler takımlarının, taraftarları ve oyuncularından sorumludur. Takım taraflarının yönetici, Antrenör ve oyuncularının turnuva talimat ve iç talimatları ile FAİR – PLAY ruhuna aykırı her türlü olumsuz hareketlerinde ( kavga, küfür, hakeme fiili müdahale vb. ) müsabaka hakeminin ve saha görevlisinin raporu dikkate alınarak ilgili takım veya sporcu organizasyon komitesinin kararıyla turnuvadan ihraç edilir.

8. İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvalarında; hakem raporlarında sabit olacak şekilde hakeme, rakibe veya üçüncü kişilere saldırı ve küfür ile meydana gelen olaylara sporcu; yönetici ve Antrenör olarak karışanların kimlikleri organizasyon komitesi tarafından belirlenecektir. Söz konusu kişilerin buna benzer eylemlerini devam ettirdikleri tespit edilirse bundan sonraki turnuvalarda çalıştıkları kurumları temsil eden takımlar alınmayacaktır.

9. Geçerli mazeret durumunda maç tehiri talebinde bulunacak takımlar 2 gün öncesinden Organizasyon Komitesine bu isteklerini bildirmek zorundadırlar. Karşı takımın da görüşü alınarak müsabakanın tarihi ve saati değiştirilebilir.

10. Takımların eşleşeceği gruplar ve fikstür kura ile tespit edilecektir. Grup müsabakaları tek maç üzerinden lig usulü oynanacaktır.

11. Futbol oyun kuralları ve Amatör Futbol Disiplin talimatı geçerlidir. Müsabakalar Futbol oyun kurallarına göre yönetilecek. Kadro 18 kişiden oluşacak, müsabakalar tam sahada oynanacak, üç hakem müsabakayı yönetecek, ofsayt kuralları uygulanacak, müsabaka süresince farklı 7 oyuncu (kaleci dahil) değiştirme hakkı vardır. İlaveten sporcu eklenmeyecek, FMT ve TFFK geçerlidir.

12. Takımlar 1 Kaleci, 10 sporcudan oluşacak. Sahaya çıkış en az bir kaleci 8 oyuncu olacak, toplam 11 kişi, oyun çift devreli 30x2=60 dk. Devre arası 10 dk. olacaktır. Eşitlik halinde penaltılara gidilir.

13. Müsabakalar Amasya Belediyesi sentetik 1 ve 2 no’lu sahalarda dönüşümlü olarak oynanacaktır. Yarı Final ve Final karşılaşmaları 12 Haziran Stadyumunda oynanacaktır.

14. Takım kadrolarında 1984 ve daha büyük doğumlular (aşağı yaş grupları) yer alacak Müsabakalarda takımların puanlarının eşitliği halinde, derecelerinin belirlenmesinde futbol müsabaka talimatı hükümleri uygulanır ve organizasyon komitesi kararları geçerlidir. (İki takım arasında puan eşitliğinde müsabakası berabere bitti ise aralarında yapılan penaltı atışları sonunda galip gelen takım üstün sayılır.

15. Talimatla belirlenen hükümlerle ilgili olarak Futbol İl Tertip Kurulu ve Organizasyon Komitesi her türlü kararı vermeye ve değiştirmeye yetkilidir.

16. Takım listelerine itirazlar, müsabaka başlamadan önc yapılması zorunludur. Müsabaka başladıktan sonra oyuncu değişikliğiyle oyuna giren yedek oyuncu ve oyun kurallarının ihlalleri hariç diğer kararlarda Organizasyon Komitesi tam yetkilidir. İtiraz Ücreti 400,00 TL’dir. (Haklı bulunan itiraz sonucuna göre banka hesabına yatırılan itiraz ücreti ilgili kurula iade edilecektir.)

17. Turnuvaya iştirak edecek Müesseseler turnuva gideri katkı payı olarak 800,00 TL’yi VAKIFBANK TR77 0001 5001 5800 7278 1775 37 Nolu hesaba yatırarak dekontunu ve turnuvaya katılacağına dair resmi yazıyı 18 Nisan 2017 çarşamba günü mesai bitimine kadar İl Müdürlüğümüze iletecektir. 18 Nisan 2017 saat 15:00 da Teknik toplantı 12 Haziran Stadyumu toplantı salonunda yapılacak olup Dekontu ve Resmi yazıyı ulaştırmayanlar fikstüre dahil edilmeyecek, turnuvaya alınmayacaktır.

18. 2016-2017 sezonunda vizesi yapılan sporcular turnuvaya katılamazlar.

19. Her takım lisansı eksik olan sporcularının Kamu kurumları lisanslarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne müracaat ederek almak zorundadır. ( Kamu kurumları lisansı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başvuru sahiplerine ücretsiz olarak verilmektedir. )

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

KAYIT

1.       Kayıtlar futbol turnuvası için son gün 14 NİSAN 2017 saat 17:00

2.       İstenen belgelerin eksik olması durumunda kayıt geçersiz olacaktır.

3.       Kayıt kabulü, onaylı listelerin ve nüfus cüzdanı fotokopilerinin Organizasyon Komitesine ulaştırılmasından sonra yapılacaktır.

4.       Futbol turnuvası için fikstür çekimi 17 NİSAN 2017 tarihinde saat 15:00’da

5.       Futbol turnuvası 20 NİSAN 2017 tarihinde başlayacaktır.

TEKNİK TOPLANTIYA GETİRİLMESİ GEREKEN BELGELER:

Kurum Amiri imzalı katılım yazısı, personel listesi.

SPORCU KARTI İÇİN GEREKLİ BELGELER:

2 adet fotoğraf – Sporcu Kartı Formu ( www.amasya.gsb.gov.tr )

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi – Sağlık Raporu

 KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI İLAVE ALINAN KARAR İÇİN TIKLAYINIZ.