VALİ DR. OSMAN VAROL, ‘ZORU BAŞARANLAR’ KARİYER SOHBETLERİ KAPSAMINDA KREDİ VE YURTLAR KURUMU AMASYA YURT MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Vali Dr. Osman Varol, ‘Zoru Başaranlar’ kariyer sohbetleri kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu  (KYK) Amasya Yurt Müdürlüğündeki gençlerle bir araya gelerek deneyim ile tecrübelerini paylaştı.

Program öncesinde gençlerle birlikte yemek yiyerek kendilerine sunulan imkanlar konusundaki düşüncelerini dinleyen Vali Varol, eğitimleri, gelecek planlamamaları ve ilimize dair konularda da sohbet etti. Vali Varol, öğrencilerin vakitlerini değerlendirerek becerilerini geliştirdiği atölyeleri de ziyaret etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Kılıç, Vali Varol’a şükranlarını sundu.

Öğrencilerimize zamanlarını hem sosyal hem de akademik anlamda çok iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Vali Varol, Zor kavramının yapılması gerekenlerin yerine getirilmesi gereken bir bedel anlamı taşıdığına işaret ederek buradaki bedel kavramının yerine getirilmesi gereken sorumluluklar ve fedakarlıklar olduğunun altını çizdi.

Öğrencilerin yakın ilgisi dolayısıyla teşekkür ettikleri Vali Varol’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Kılıç tarafından tablo hediye edildi.