VALİMİZ DR. OSMAN VAROL  DAN ZİYARET

VALİMİZ DR. OSMAN VAROL, GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE ÇALIŞMA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİREREK TESİSLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kuruma gelişinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdullah Kodek ve şube müdürleri miz tarafından karşılanan Valimiz Dr. Osman Varol, birimleri gezerek görevli personelle tanıştı.

      Ziyarette ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek tarafından Müdürlüğün Valimiz sunulan bilgilerin ardından Müdürlüğün alt birimlerinin yöneticileri ile bir toplantı yaptı. Toplantıda kurumun faaliyetleri ve hizmetlerin sunulmasında karşılaşılan sorunlar ve varsa tıkanma noktalarına dair görüş alışverişinde bulunularak, çözüm önerilerine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

 

      Toplantının ardından Valimiz Dr. Osman Varol yaptığı değerlendirmede şunları ifade etti: “Spor alt yapısına yapılan bu yatırımlar neticesinde ilimizde yetişen sporcu sayısı da hızla artmaktadır. Sporu sadece şampiyonalar için değil, hayatın her aşamasında ve toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmalıyız. Çünkü sağlıklı bir yaşam için spor yapmak son derece önemlidir. Özellikle de genç nesiller arasında spor yapma oranını yükselttiğimizde, onların eğitim başarılarının da artacağını göreceğiz. Alan taramaları yaparak, çocuklarımızı yeteneğine uygun branşlara yönlendirerek ve özellikle de okul spor kulüplerini yaygınlaştırarak sporcu altyapı sorununu çözebiliriz. Biz bu noktada devlet olarak gerekli altyapıyı ve yönlendirmeyi yapıyoruz.”

 

    Valimiz daha sonra 12 Haziran Stadyumunu gezerek, Olimpik Yüzme Havuzu ile Amasya Kapalı Spor Salonunu inceledi. Vali Varol ayrıca çeşitli sportif branşlarda kurs gören öğrencilerin faaliyetlerini bir müddet izledi ve öğrencilerle sohbet etti. Valimiz Dr. Osman Varol incelemelerinin ardından kurumdan ayrıldı. sürdürmüş olduğu çalışmalar ve genel yapısı hakkında geniş kapsamlı ve detaylı bir brifing sunuldu.